Logo
Kontakt os
Logo
Kontakt os

Mit navn er Mathias Løfstedt Knudsen, jeg stiftede i år 2020 firmaet FairGamer.

Jeg har fundet på det perfekte gaming koncept for forældre der har børn der gamer, en billig leasing aftale hvor jeg og mit team sørger for alt det praktiske.

Vi stiller et komplet gaming sæt til rådighed.

Sættet indeholder en god gaming computer med flot RGB lys, en god gaming skærm med de rigtige specifikationer. Noget af det rigtigt gode tilbehør fra Fourze. Professionelt tastatur, mus, headset og selvfølgelig en god musemåtte.

Jeg har selv dedikeret rigtigt meget tid til gaming universet, og har i den forbindelse haft meget uegnet gaming-udstyr, defekte grafikkort, nedbrudte PC'er, virusser og jeg skal komme efter dig, hvis du vælger at lease igennem FairGamer, så slipper du for alt bøvlet!

Jeg er selv far til 3, jeg har to drenge og en pige. Jeg ved som forælder hvilke udfordringer man kan løbe ind i, når man skal anskaffe sig sit gaming udstyr og når man har erhvervet sig det.

Det er præcis derfor vi har et service/support team der er 9 ud af 10 gange kan løse dine udfordringer via fjernsupport. Kan det ikke løses via fjernsupport, sender vi en servicetekniker senest den næstkommende hverdag.

Vi har også en anden side af vores forretning hvor vi opkøber brugte PC'er.

Hvis de er 100% fejlfrie bliver de genopbygget med nye dele og solgt med fornyet garanti på 6 måneder. På den måde kan vi lave DK's absolut billigste PC'er.

  • Hvis du vælger FairGamer er du i trygge hænder - vi bestræber os på at være og forblive din foretrukne gaming partner!

FairGamer

v/ Mathias Knudsen

Mosevej 12A

4700 Næstved

+45 22 56 00 55

fairgamerdk@gmail.com

Åbningstider

Hverdage kl. 08:00 - 18:00

CVR nr.: 35766316